Een directmail actie is een goed middel om uw contacten uit te breiden. U kunt dit doen via mail maar ook via de post.

Waarom een mailing per post?
Bedrijven krijgen enorm veel spam binnen en het kan zijn dat uw mail ook naar de spamfolder verdwijnt. Daarnaast zijn er veel restricties opgelegd inzake het mailen via de e-mail.
Daarnaast is een brief per post zeker veel persoonlijker en effectiever. Als u een opvallende of leuke mailing heeft dat wordt de response ook hoger.

Een goed verzorgde mailing maken bestaat uit diverse stappen:
U moet opvallen
Een standaard envelop valt niet echt op, dus verzin eens wat anders. Een ander soort envelop of misschien uw mailing verpakt in een leuk doosje
Gebruikt u toch een envelop doe er dan een klein cadeautje in. Als de ontvanger voelt dat er wat in de envelop zit is hij eerder geneigd deze open te maken

De brief
De brief moet ook aantrekkelijk zijn en uw kerntaken moeten opvallen. Zorg ervoor dat de mailing aansluit bij u doelgroep. Een mailing met teveel tekst wordt bijna niet gelezen dus zorg voor een goede verdeling van de tekst. Less is more….

Gebruik voor nieuwe klanten een kennismakingsaanbod in de vorm van korting of een geschenk. Geef ook garantie bv No Cure No Pay….

Reactie
Zorg ervoor dat u uw website vermeld zodat klanten kunnen reageren via uw website, voeg bijvoorbeeld een antwoordt kaart toe en vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden

Volgende stap: Uitbesteden aan Le Nobel
Wij kunnen zorgen voor de verdere afhandeling van de mailing. U levert de brief en enveloppen aan en wij zorgen dat uw mailing vakkundig verpakt worden en afgeleverd wordt bij de post.